Teräsrakenteet

Teräsrakenteet vaativat vankkaa osaamista. Onneksi me Sanmetilla toteutamme laadukkaat terästuotteet, rakenteet ja RST-työt, aina yksittäisistä osista ja komponenteista, kokonaisten laitekokonaisuuksien valmistamiseen. Kun siis tarvitset apua teräsrakenteiden valmistamisessa, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Teräsrakenteiden valmistus vaatii erityisosaamista

Teräsrakenteiden valmistus ja hitsaus vaativat erityisosaamista ja vankkaa ammattitaitoa. Teräksen työstäminen ja taivuttaminen oikeaan muotoon edellyttää omalta osaltaan niin syvällistä materiaalien tuntemusta, kuin myös teräsrakenteiden valmistukseen soveltuvaa nykyaikaista konekantaa. RST-hitsauksen avulla voimme kuitenkin saada aikaan erittäin kestävät ja pitkäaikaiset teräsrakenteet tai muut terästuotteet hyvinkin vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin.

Rst-hitsaus

Ruostumattoman teräksen hitsauksen eli RST-hitsauksen avulla voimme luoda asiakkaillemme kestäviä teräsrakenteita ja muita terästuotteita mihin tahansa rakennusalan tai teollisuuden tarpeisiin. Ruostumaton teräs valmistetaan pääasiassa nikkelistä ja kromista, muutamia lisäaineita unohtamatta, jonka vuoksi se on myös yllättävän ympäristöystävällinen ja ekologinen valinta. Samalla se tarjoaa hyvän pohjamateriaalin teollisuuden eri alojen monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Pyydä tarjous

Sanmet Oy on tunnettu osaamisestaan niin tulen- kuin myös hapon kestävien terästen liitosten ja eripariliitosten, kuin myös muiden terästuotteiden ja hitsaustöiden osalta. Voimme auttaa sinua sekä yksittäisten komponenttien, kuin myös laajojen terärakenne- ja laitekokonaisuuksien valmistuksessa.

Aloitamme yhteistyön aina kartoittamalla tarkasti yrityksesi yksilölliset tarpeet, joiden pohjalta alamme suunnittelemaan käytännön toteutusta. Valmistamamme teräsrakenteet koostuvat laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka muotoutuvat tarpeidenne mukaan osaavan henkilökuntamme käsissä.

Kun siis kaipaat apua teräsrakenteiden valmistuksessa, luota vankkaan kokemukseemme ja ammattitaitoomme ja pyydä tarjous rakenteiden valmistuksesta jo tänään!

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Robottisolut
Laitesuunnittelu- ja kokoonpano
Prosessiputkitukset
Kuljettimet
RST-työt
Teollisuuden huolto ja kunnossapito
Levytyöt