ASIAKASLÄHTÖISYYS TOIMINTAMME PERUSTANA

Sanmet Oy on vuonna 2002 perustettu yritys, jonka tuotantotilat sijaitsevat Jokioisilla, lähellä Etelä-Suomen kasvukeskuksia. Toiminta-alueemme on Etelä-Suomi, Turku, Tampere, Helsinki.

Toimintamme alkoi vuonna 2002, kun suunnittelimme, valmistimme ja asensimme ensimmäinen laitteemme asiakkaallemme. Vuosien saatossa toimintamallimme on pysynyt pitkälti samana, mutta projektien kasvaessa myös yrityksemme konekanta on kasvanut, tuoden lisää mahdollisuuksia vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Kokemuksen myötä meille on kertynyt kattavaa osaamista useilta eri teollisuuden aloilta ja olemme oppineet tunnistamaan sopivimmat ratkaisut useisiin asiakkaidemme ongelmatilanteisiin. Ja juuri tätä tietotaitoa ja osaamista hyödynnämme työssämme tuottaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen hyödyn.

Toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme tarve ratkaista omien prosessien ongelmakohtia. Tietotaitomme ja kokemuksemme on heidän hyödynnettävissä näissä tilanteissa. Pyrimme olemaan luotettava yhteistyökumppani ja pidämme tiivistä yhteyttä asiakkaisiimme pitääksemme heidät ajan tasalla läpi koko prosessin suunnittelusta asennukseen.