Laitesuunnittelu ja laitevalmistus

Konevalmistus kaikkiin tarpeisiin, avaimet käteen -periaatteella

Laitesuunnittelu ja laitevalmistus toteutetaan Sanmetilla aina kustannustehokkaasti, joustavasti ja yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet tarkkaan huomioiden. Pyrimme suunnittelemaan asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun, jonka toteutamme alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella – aina asiantuntevasta laitesuunnittelusta, monipuoliseen ja kattavaan laitevalmistukseen sekä kokoonpanoon saakka.

Laitesuunnittelu ja -valmistus yksittäisistä laitteista sarjatuotantoon

Yrityksessämme työskentelee laitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta pitkän kokemuksen omaavia asiantuntijoita, joiden käsissä syntyvät monipuoliset laitteet ja koneet erilaisiin teollisuuden alojen tarpeisiin. Töidemme laajuus vaihtelee asiakaskohtaisesti prototuotteiden ja yksittäiskappaleiden valmistuksesta aina sarjatuotantoon. Valmistamme kaikki suunnittelemamme laitteet itse tuontatotiloissamme Jokioisissa. Käyttämämme osat ovat pääasiassa omaa tuotantoamme ja loput tarvittavat komponentit tilaamme yhteistyökumppaneiltamme.

Ota yhteyttä

Hyödyntämällä laajaa kokemustamme ja näkemystämme voimme antaa sinulle ideoita sopivista ratkaisuista sekä valmistaa koneet näiden suunnitelmien perusteella. Jos siis laitesuunnittelu tai laitevalmistus ovat sinulle ajankohtaisia aiheita, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!