RST hitsaus tarjoaa kestävät hitsatut rakenteet

RST-hitsaus eli ruostumattoman teräksen hitsaus luo kestävät hitsatut rakenteet teollisuuden ja rakennusalan kaikkiin erilaisiin tarpeisiin. Ekologinen ja ympäristöystävällinen ruostumaton teräs sisältää kromia, nikkeliä ja muutamia muita aineita, tarjoten monipuolisen ja vankan materiaalin erilaisiin teollisuuden alojen käyttötarkoituksiin.

Hitsatut teräsrakenteet vaativat erityisosaamista

Rosterin hitsaus vaatii vankkaa ammattitaitoa ja erityisosaamista, sillä sen oikeaoppinen työstö edellyttää syvällistä materiaalien tuntemusta sekä kyseiseen työhön soveltuvaa modernia konekantaa. Oikein toteutettuna RST-hitsauksen avulla saamme kuitenkin aikaan erittäin kestäviä teräsrakenteita vaativiinkin olosuhteisiin.

Pyydä tarjous RST-hitsauksesta

Meiltä onnistuvat tarvittaessa myös hapon-  ja tulenkestävien terästen liitos- sekä eripariliitos hitsaustyöt. Halutessasi voit tilata niin yksittäiset komponentit, kuin myös suuremmat laite- ja terärakennekokonaisuudet mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme aluksi tarpeesi, jonka pohjalta lähdemme suunnittelemaan käytännön toteutusta. Teräsrakenteemme koostuvatkin aina parhaista materiaaleista, osaavan henkilökuntamme vankan kokemuksen pohjalta toteutettuna.

Kun siis kaipaat apua RST-hitsaukseen ja kestävien hitsattujen rakenteiden luomiseen, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää!

Ota yhteyttä

Muista tutustua myös muihin tuotteisiimme