Levytyöt

Kun levytyöt vaativat ammattitaitoista toteuttajaa, Sanmet Oy tarjoaa sinulle aina kustannustehokkaat palvelut sekä millintarkkaan viimeistellyn työnjäljen myös räätälöityihin ja vaativiin erikoistoteutuksiin.

Omaamme pitkän kokemuksen metallialalta ja useista erilaisista työkohteista, joten kanssamme toteutat kaikki tarvitsemasi RST- ja levytyöt niin yksittäisiin pieniin komponentteihin kuin myös isompiin ja monimutkaisempiin laitekokonaisuuksiin.

Kestävä levyrakenne

Levyrakenne vaativiinkin tarpeisiin onnistuu käden käänteessä, kun otat meihin rohkeasti yhteyttä — me Sanmetilla valmistamme sinulle kestävät ja tarkkaan viimeistellyt levyrakenteet erilaisiin laitekokoonpanoihin, komponentteihin sekä kaikkiin muihin teollisuuden alojen tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous levytöistä

Joustava tuotantomme pystyy palvelemaan hyvinkin erilaisia tarpeita. Tämän lisäksi olemme myös ketterä toimija, joka pitää aina kiinni sovituista aikatauluista. Otathan siis meihin yhteyttä, kun tarvitset osaavaa ja luotettavaa kumppania levytöihin tai levyrakenteiden valmistukseen!

Ota yhteyttä 

Sanmet Oy

Sanmet Oy on konevalmistukseen ja -suunnitteluun erikoistunut metallialan yritys, joka valmistaa levytöiden lisäksi asiakkailleen laitesuunnittelua ja valmistusta, kuljettimia, robottisoluja sekä prosessiputkituksia. Teollisuuden kunnossapitoa ja huoltoa unohtamatta. Kokonaisvaltaisiin palveluihin lukeutuu kattava laitesuunnittelu, -valmistus sekä asennustyö.