Rullakuljettimet

Rullakuljettimet sopivat monien eri teollisuuden alojen käyttöön ja niitä voidaan hyödyntää hyvinkin vaihtelevissa käyttökohteissa ja -tarpeissa. Ja kun valmistuskumppaniksi valitaan Sanmet Oy, voit aina olla varma, että uusi rullakuljettimesi sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin niin käyttövoiman, kierrosnopeuden, toimintaa ohjaavan moottorin kuin myös pienimpienkin komponenttia osalta.

Puhtaanapidon ja huollon helppoutta

Rullakuljettimen toimintamekanismi on yksinkertainen — kuljettimen reunalla sijaitseva vetokoneisto pyörittää rullia, jonka vaikutuksesta kuorma siirtyy niiden päällä ketterästi eteenpäin. Nopeutta voidaan säätää helposti ja rullakuljetin voidaan räätälöidä kaikilta muiltakin ominaisuuksiltaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Mekanisminsa ansiosta rullakuljetin sopiikin erinomaisesti myös sellaisiin käyttökohteisiin, joissa kuljetettava tuote on suorassa kosketuksessa kuljetushihnan kanssa. Sen avulla kun pystytään huomattavasti helpommin varmistamaan tarvittavan korkea hygieniataso sekä helpottamaan niin kuljettimen huoltoa kuin myös puhtaanapitoa. Varastoautomaatiossa taas hyvin suunnitellun rullakuljettimen avulla voidaan siirtää tarvittaessa jopa kuormalavoja.

Parhaat kuljettimet kaikkiin tarpeisiin

Sanmet Oy räätälöi asiakkailleen erilaisia kuljettimia. Valmistamme kuljetinten oheislaitteiden lisäksi niin laadukkaat hihnakuljettimet, lamellikuljettimet, ketjukuljettimet kuin myös toimintavarmat kaarrekuljettimet kaikkiin teollisuuden eri tarpeisiin. Olipa etsinnässä siis perinteinen kuljetinmalli tai vaikkapa päästä avattava ja taittopäinen kuljetin, niin tarjoamme aina kustannustehokasta ja luotettavaa kuljetinvalmistusta. Kaikki kuljettimet valmistetaan parhaista valmistusmateriaaleista ja vahvasta galvanoidusta rakenteesta, jonka ovat suunnitelleet markkinoiden parhaat osaajat.

Miksi valita Sanmet rullakuljetin?

  • Kuljettimet valmistetaan markkinoiden parhaista materiaaleista ja kestävistä komponenteista
  • Rullakuljettimillamme on erittäin korkea hygienia-taso
  • Helppo huoltaa ja puhdistaa
  • Kiertonopeudet ovat valittavissa
  • Helppo siirrellä
  • Kaikki ratkaisut tehdään pitkän kokemuksen ja osaavien ammattilaisten toimesta
  • Loputtomat mahdollisuudet räätälöintiin

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Kun tarvitset rullakuljetinta mihin tahansa teollisuuden tarpeisiin, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta tai lisätietoja! Kuljetinten toimitus onnistuu lopulta hyvinkin nopeasti, jos tarve on akuutti.

Pyydä tarjous

Tutustu myös muihin palveluihimme