Lamellikuljettimet

Lamellikuljettimet sopivat erittäin laaja-alaisesti monien eri teollisuuden alojen tarpeisiin – aina elintarviketeollisuuden kuljetinjärjestelmästä raskaan teollisuuden materiaalien, kuten lastujen, muovi- tai esimerkiksi teräsmateriaalien kuljettamiseen erilaisissa tuotantotiloissa.

Parasta laatua yrityksesi parhaaksi

Kustannustehokkaat kuljettimemme kestävät hyvin iskuja ja kovaa, jopa ympärivuorokautista käyttöä. Samalla ne ovat pitkäaikäisiä ja helposti huollettavissa. Lamellikuljetin voidaankin räätälöidä täysin yrityksesi tarpeiden mukaan, niin toimintaperiaatteiltaan, nopeudeltaan kuin myös muilta ominaisuuksiltaan.

Laadukkaat lamellikuljetinjärjestelmät

Sanmetin valmistamat lamellikuljettimet läpäisevät vaativimmatkin hygienia-asetukset sekä muut lain asettamat standardit – yrityksesi asettamia toiveita ja vaatimuksia unohtamatta. Valmistamme itse laitekokoonpanot, joten voimme toteuttaa täysin toiveidesi mukaiset kuljettimet kaikkiin tarpeisiisi.

Sanmet Oyn kuljettimet:

  • Valmistetaan parhaista materiaaleista.
  • Ovat täysin räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin.
  • Ovat pitkäikäisiä ja toimintavarmoja.
  • Helposti huollettavissa.

Pyydä tarjous lamellikuljettimesta tai kuljetinjärjestelmästä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai lisätietoa omiin tarpeisiisi sopivasta hihnakuljettimesta tai kokonaisesta kuljetinjärjestelmästä jo tänään!

Ota yhteyttä

Tutustu myös muihin tuotteisiimme