Hihnakuljettimet

Hihnakuljettimet sopivat erityisesti kohteisiin, joissa kuljetettava tuote on suorassa kosketuksessa kuljetushihnaan. Näin ollen käyttöön tulisi ottaa juuri tähän tarkoitukseen sopiva kuljetin hihna, jonka avulla voidaan varmistaa tarvittavan korkea hygienia-taso sekä huollon ja puhtaanapidon helppous.

Luotettava hihnakuljetin kaikkiin tarpeisiin

Sanmet Oy valmistaa sinulle täysin räätälöitävissä olevat hihnakuljettimet kaikkiin eri teollisuuden tarpeisiin. Etsitpä sitten perinteisempää mallia tai esimerkiksi päästä avattavaa, taittopäistä kuljetinta, niin me tarjoamme sinulle aina kustannustehokasta ja luotettavaa hihnakuljetinvalmistusta.

Miksi valita Sanmet Oyn hihnakuljetin?

  • Markkinoiden parhaat materiaalit ja kestävät kuljetin hihnat
  • Korkeat hygienia-tasot
  • Helppo puhdistaa ja huoltaa
  • Nopeudet valittavissa
  • Kuljetinten helppo siirreltävyys
  • Taustalla pitkä kokemus kuljetin hihnojen sekä kuljettimien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Loputtomat räätälöinti mahdollisuudet kuljetinkokonaisuuksien valmistukseen

Räätälöityjä kokonaisratkaisuja kuljettimille

Vahva galvanoitu rakenne ja markkinoiden parhaat suunnittelijat sekä valmistusmateriaalit takaavat sinulle entistäkin kestävämmän ja helppohoitoisemman hihnakuljettimen. Halutessasi voit myös pyytää meitä räätälöimään kuljettimen toiminnallisuuden sekä materiaalit täysin toiveidesi mukaan. Myös kuljetinten käyttövoima, kierrosnopeus sekä toimintaa ohjaava moottori ovat muokattavissa yrityksesi tarpeiden pohjalta.

Pyydä tarjous hihnakuljettimesta

Kuljetinten ja hihnojen valmistus sekä toimitus onnistuvat Sanmetilla nopeasti, joten kun tarvitset uutta hihnakuljetinta, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Pyydä tarjous

Tutustu myös muihin tuotteisiimme