Putkirakenne ja putken hitsaus

Putkirakenne takaa sinulle kestävän ja lujan rakenteen, mihin tahansa teollisuuden tarpeisiin. Putken hitsaus kun onnistuu käden käänteessä osaavan ammattilaisen käsissä – meillä Sanmet Oyllä on pitkä kokemus erilaisten putkirakenteiden sekä muiden teräsrakenteiden hitsauksesta, yhdessä kokoonpano ja metallialan työkokemuksen kanssa.

Etuna osaavat ammattilaiset ja kilpailukykyiset hinnat

Ammattilaisiltamme onnistuvat niin vaativammat, keskiraskaat putkirakenteet, kuin myös pienemmät hitsaustyöt nykyaikaisia menetelmiä ja työkoneita hyödyksi käyttäen. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki tarvitsemasi putkirakenteet sekä suoritamme putken hitsaukset aina erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sanmet Oy

Sanmet Oy on metallialan yritys, joka on erikoistunut konevalmistukseen sekä -suunnitteluun. RST-hitsauksen ja putkirakenteiden lisäksi toteutamme asiakkaillemme erilaiset osakokoonpanot, kattavat laitekokonaisuudet, kuljettimet, robottisolut ja prosessiputkitukset. Lisäksi huolehdimme tarvittaessa myös teollisuuden kunnossapidosta ja huoltotoimenpiteistä. Kokonaisvaltaisiin palveluihimme lukeutuu kattava laitesuunnittelu, -valmistus sekä asennustyö.