Suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen

Sanmet Oy on konesuunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut metallialan yritys.

Vahvuuksiamme ovat oma kehitystyö ja ideointi, monipuolinen tuotantotekniikka ja nopeat toimitusajat. Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja kehittämään teknisiä ratkaisuja asiakkaan tuotannon ongelmiin.

Tuotteet ja palvelut

Valmistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisia laitekokonaisuuksia, osakokoonpanoja ja projektikohtaisia töitä. Sanmet Oy.N Vaulammin toimipisteessä tehdään mm. CNC- ja manuaalikoneistusta, teräsrakennetöitä ja RST-töitä. Toimitusten laajuus vaihtelee yksittäiskappaleiden
valmituksesta sarjatuotantoon.

Yrityksen toiminnan vahvuuksia ovat oma suunnittelu ja tuotekehitystyö, monipuolinen konekanta ja erilaisten tekniikoiden yhdistäminen tuotannossa sekä nopeat toimitusajat. Omaa tuotantoa tukee toimiva yhteistyöverkosto.

Paneudumme jokaisen asiakkaan tuotannon ongelmakohtiin. Tavoitteenamme on löytää ja kehittää asiakkaan tuotantoa tehostavat ratkaisut ja suunnitella ja valmistaa tarvittavat laitteet ja kokoonpanot. Käytämme 2D-suunnittelussa AutoCADia ja 3D-suunnittelussa Solid Worksia.

Valmistustamme tukee metallialan asiantuntemus, kokemus ja kyky toteuttaa omat ideat toimiviksi laitteiksi.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista: Laitesuunnittelu ja valmistus, Kuljettimet, Teollisuuden kunnossapito ja Robottisolut