Teollisuuden kunnossapito luotettavasti

Teollisuuden kunnossapito ja huoltotyöt ammattitaidolla Sanmetiltä. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia teollisuuden kunnossapito ja huoltotöitä, aina korjaushitsauksista prosessilaitteiden huoltoihin ja vaihtoihin. Tilanteen sitä vaatiessa kykenemme reagoimaan korjaus- tai huoltotarpeisiin nopeallakin aikataululla, vaikka virallista huoltopäivystystä emme tarjoakaan. Tähtäämme joustavaan asiakaslähtöisyyteen myös kunnossapidon ja huoltojen yhteydessä niin, että työstämme aiheutuisi asiakkaan tuotannolle mahdollisimman vähän haittaa.

Vaativa teollisuuden kunnossapito ja rakennustyöt

Saat meiltä vaativatkin teollisuuden kunnossapito, rakennus- ja asennustyöt aina teräksisistä tukirakenteista erilaisten prosessien tarvitsemiin koneisiin. Asennukset toteutamme pääsääntöisesti valmiiden suunnitelmien perusteella, mutta tarvittaessa voimme tarjota kokonaisvaltaista palvelua ja hoitaa itse jopa suunnittelupuolen. Vastaamme lisäksi prosessin kehittämiseen sisältyvistä konelinjasiirroista ja uusien linjojen rakentamisesta.

Teollisuuden kunnossapito – Sanmet Oy, ota yhteyttä soittamalla meille numeroon 0400 917 611.Muihin palveluihimme sisältyvät mm. robottisolut ja kuljettimet.